Modelki kochają jeść. Premiera książki Laury Vien

Chcesz dowiedzieć się jak zmienić swoje nawyki żywieniowe, by zadbać o zdrowie i urodę oraz osiągnąć i zachować szczupłą sylwetkę?

Skaner w Twojej głowie

Polityka prywatności Google idzie w coraz bardziej niebezpiecznym kierunku? Czy zastanawialiście się kiedyś, jak wiele informacji udostępniamy firmom internetowym?

Trening dobrze doBRAny. Kolekcja treningowa od Under Armour wyłącznie dla...

Sesja lookbookowa z Natalią Gacką, ambasadorką marki Under Armour w roli modelki, pokazuje co tak naprawdę liczy się w sportowym ubraniu i dlaczego jest to profesjonalizm.

Leonardo da Vinci – przegląd największych dzieł

Leonardo da Vinci, urodzony w 1452 roku, to bez wątpienia jedna z najważniejszych postaci w historii. Był to człowiek niezwykle uzdolniony w bardzo wielu dziedzinach.

Skuteczna sprzedaż a wiedza o mózgu

Od lat zajmuję się sprzedażą i mam wrażenie, że większość z tak zwanych technik sprzedaży niezbyt działa u obecnego konsumenta.

Chwilówki na proste wydatki? Przedstawiamy wady i zalety

Weekendowe zakupy z przyjaciółką? Szaleństwo w internetowym sklepie z modną odzieżą? Co zrobić jeśli konto świeci pustkami, a do najbliższej wypłaty zostały jeszcze całe 2 tygodnie?

4F PO RAZ KOLEJNY UBIERA POLSKĄ REPREZENTACJĘ NA IGRZYSKA OLIMPIJSKIE

W tym roku nasza rodzima marka, oprócz reprezentacji Polski, miała okazję ubrać także sportowców z Serbii i Łotwy.

Skutecznym być… Dobrym dla siebie być…

W ostatnim czasie często zastanawiam się nad pojęciem rezultatów w życiu. Tego, co znaczy „mieć efekty” lub nie. Kiedy zapytałam moich bliskich, czym dla nich jest kwestia „mieć rezultaty” i „dobrym być”, opinie były jak poniżej…

Intonacja głosu podczas podrywania

Podryw - to bardzo trudna sztuka. Jest wiele niuansów, o które trzeba zadbać jeżeli chcemy zrobić wrażenie na kobiecie, która przysłowiowo "wpadła nam w oko".

Mamy to wszystko dla mamy |PREZENT NA DZIEŃ MATKI

Dlatego właśnie jest wiele okazji, aby odwdzięczyć się za wszystkie wspólne lata. Jednym z nich jest idealny prezent na dzień matki.

Tego nie możesz przegapić

SZANOWNY UZYTKOWNIKU

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu” lub zamkniesz to okno, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych partnerów biznesowych oraz przekazujemy informacje o tzw. cookies i o przetwarzaniu przez nas Twoich danych osobowych. Klikając „Przejdź do serwisu” lub zamykając okno, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez Zaufanych Partnerów portalu Feszyn.com danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych i w aplikacjach w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty) w tym na umieszczanie znaczników internetowych (cookies itp.) na Twoich urządzeniach i odczytywanie takich znaczników, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu” lub zamknij to okno. Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Ustawienia zaawansowane”. Wyrażenie zgody jest dobrowolne. Możesz edytować zakres zgody, w tym wycofać ją całkowicie, klikając „Ustawienia zaawansowane” lub przechodząc na naszą stronępolityki prywatności. Powyższa zgoda dotyczy przetwarzania Twoich danych osobowych w celach marketingowych Zaufanych Partnerów. Zaufani Partnerzy to firmy z obszaru e-commerce i reklamodawcy oraz działające w ich imieniu domy mediowe i podobne organizacje, z którymi portal Feszyn.com współpracuje. Podmioty w ramach udostępnianych przez siebie usług internetowych przetwarzają Twoje dane we własnych celach marketingowych w oparciu o prawnie uzasadniony, wspólny interes podmiotów Feszyn.com. Przetwarzanie takie nie wymaga dodatkowej zgody z Twojej strony, ale możesz mu się w każdej chwili sprzeciwić. O ile nie zdecydujesz inaczej, dokonując stosownych zmian ustawień w Twojej przeglądarce, podmioty z Feszyn.com będą również instalować na Twoich urządzeniach pliki cookies i podobne oraz odczytywać informacje z takich plików. Bliższe informacje o cookies znajdziesz w akapicie „Cookies” pod koniec tej informacji.

Administrator danych osobowych

Administratorem Twoich danych osobowych jest jest Agencja kreatywna Sal-Mar właściciel portalu Feszyn.com, z którego serwisu lub aplikacji korzystasz. Naszą nazwę znajdziesz zawsze na samym górze strony po lewej stronie. Jeżeli wyrazisz zgodę, o którą wyżej prosimy, administratorami Twoich danych osobowych będą także nasi Zaufani Partnerzy.

Podstawa i cel przetwarzania

Twoje dane przetwarzamy w następujących celach:
1. Jeśli zawieramy z Tobą umowę o realizację danej usługi (np. usługi zapewniającej Ci możliwość zapoznania się z jednym z naszych serwisów w oparciu o treść regulaminu tego serwisu), to możemy przetwarzać Twoje dane w zakresie niezbędnym do realizacji tej umowy. Gdy zakładasz konto poczty elektronicznej, to umowa o dostarczenie tego konta upoważnia nas do przetwarzania danych niezbędnych do jego zapewnienia (np. danych podanych przez Ciebie w profilu tego konta). Bez tego nie bylibyśmy w stanie zapewnić Ci usługi, a Ty nie mógłbyś z niej korzystać. Niepodanie takich danych uniemożliwi nam zawarcie i wykonanie umowy.
2. Za Twoją zgodą usługi marketingowe dostarczą Ci nasi Zaufani Partnerzy oraz my dla podmiotów trzecich. Aby móc pokazać interesujące Cię reklamy (np. produktu, którego możesz potrzebować) reklamodawcy i ich przedstawiciele chcieliby mieć możliwość przetwarzania Twoich danych związanych z odwiedzanymi przez Ciebie stronami internetowymi. Udzielenie takiej zgody jest dobrowolne, nie musisz jej udzielać, nie pozbawi Cię to dostępu do naszych usług. Masz również możliwość ograniczenia zakresu lub zmiany zgody w dowolnym momencie.

Twoje dane przetwarzane będą do czasu istnienia podstawy do ich przetwarzania, czyli w przypadku udzielenia zgody do momentu jej cofnięcia, ograniczenia lub innych działań z Twojej strony ograniczających tę zgodę, w przypadku niezbędności danych do wykonania umowy, przez czas jej wykonywania i ewentualnie okres przedawnienia roszczeń z niej (zwykle nie więcej niż 3 lata, a maksymalnie 10 lat), a w przypadku, gdy podstawą przetwarzania danych jest uzasadniony interes administratora, do czasu zgłoszenia przez Ciebie skutecznego sprzeciwu.

Przekazywanie danych

Administratorzy danych mogą powierzać Twoje dane podwykonawcom IT, księgowym, agencjom marketingowym etc. Zrobią to jedynie na podstawie umowy o powierzenie przetwarzania danych zobowiązującej taki podmiot do odpowiedniego zabezpieczenia danych i niekorzystania z nich do własnych celów.

Cookies

Na naszych stronach i w aplikacjach używamy znaczników internetowych takich jak pliki np. cookie lub local storage do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronach, aplikacjach i w Internecie. W ten sposób technologię tę wykorzystują również podmioty Feszyn.com oraz nasi Zaufani Partnerzy, którzy także chcą dopasowywać reklamy do Twoich preferencji. Cookies to dane informatyczne zapisywane w plikach i przechowywane na Twoim urządzeniu końcowym (tj. twój komputer, tablet, smartphone itp.), które przeglądarka wysyła do serwera przy każdorazowym wejściu na stronę z tego urządzenia, podczas gdy odwiedzasz strony w Internecie.

Twoje uprawnienia

Przysługują Ci następujące uprawnienia wobec Twoich danych i ich przetwarzania przez nas, inne podmioty Feszyn.com i Zaufanych Partnerów:
1. Jeśli udzieliłeś zgody na przetwarzanie danych możesz ją w każdej chwili wycofać (cofnięcie zgody oczywiście nie uchyli zgodności z prawem przetwarzania już dokonanego na jej podstawie);
2. Masz również prawo żądania dostępu do Twoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przeniesienia danych, wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, którym w Polsce jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych. 

Ustawienia zaawansowane OK